Петък, 11 Ноември 2022 12:49

Нова Година в Интерхотел Сандански

Нова Година в Интерхотел Сандански

Интерхотел Сандански предлага на вашето внимание специални предложения за новогодишните празници. Заповядайте да се забавляваме заедно!

За целта сме подготвили разнообразна програма с много музика. На 30-ти декември за Вас ще свири мандолинен оркестър. В навечерието на 31-ви декември за доброто ви настроение и незабравимо преживяване ще се грижат водещ и диджей. Предвидили сме томбола с награди и приятни изненади. Популярната поп изпълнителка Невена Цонева ще пее за Вас.

Поради големия интерес тази година предлагаме новогодишни пакети, които включват вечеря и празнична програма в средиземноморски ресторант Ренесанс на 31-ви декември. Той е предпочитано място за вкусно хапване и споделяне на топли моменти с любими хора от гости на хотела и посетители на гр. Сандански. Уютната обстановка, разнообразните специалитети и шоу-кукингът са неща, заради които гостите ни през цялата година се връщат отново и отново. Изберете възможността да се насладите на специална новогодишна вечеря в ресторант Ренесанс.

На 1-ви януари имате включен брънч в пакета. Насладете се на първия ден от новата година с чаша ароматно кафе или чай, гледайки града и планините в далечината от терасата на ресторант Сандански.

Очакваме ви с нетърпение, за да изпратим 2022 година и да посрещнем новата 2023 година с позитивни емоции и веселие.