Сряда, 29 Март 2017 10:17

Рекорден интерес към първия турнир от Weekend Tour 2017 в Интерхотел Сандански

Рекорден интерес към първия турнир от Weekend Tour 2017 в Интерхотел Сандански

Рекорден интерес към първия турнир от Weekend Tour 2017 Сандански Оупън, който ще се проведе този уикенд в Сандански, отчитат организаторите от Интератив тенис. Местата в схемата при мъжете бяха запълнени още в края на февруари, а при жените – в началото на март. Това е рекорд за веригата и е обещание за много силен тенис сезон. Смесените двойки до момента са 16.
​32 мъже и 16 жени ще се радват на отлично време и перфектни условия за игра. Синоптиците обещават топло време, като само в петък, когато са свободните тренировки, има малка вероятност за превалявания. В събота и в неделя, когато ще се проведат квалификациите и финалите, температурите ще са около 20 градуса.
 
През последните години Weekend Tour се наложи като единствената тенис и СПА верига турнири за цялото семейство. Статистиката показва, че над 80 процента от участниците идват на различните дестинации със семействата си, а останалите – с приятели и домашни любимци. И тази година в Сандански ще има повече придружители, отколкото играчи. По традиция „Интерхотел Сандански“ ще предложи на 90-те гости отлични условия. Тенисистите ще мерят сили на кортове с безупречна настилка, а придружителите им ще се възползват от богатите възможности за релакс в СПА центъра на хотела.